Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    помідори - 5 шт.
    огірок - 1 шт.
    перець солодкий червоний - 1 шт.
    яйця варені - 4 шт.
    цибуля ріпчаста - 2 шт.
    салат-латук - 1 качан
    маслини - 18 шт.
    Для соусу:
    оливкова олія - 3 ст. ложки
    оцет - 4 ст. ложки
    вода - 1 ст. ложка
    цибуля зелена - 4 пера
    зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки
    перець чорний мелений
    сіль
    Приготування:
    Огірок і помідори наріжте скибочками. Солодкий перець, видаливши насіння, нарізати соломкою.
    Цибулю наріжте кружечками. Салат крупно нашаткуйте або нарвете. Яйця наріжте скибочками.
    Зелену цибулю наріжте. Для соусу змішайте масло, оцет і воду, додайте мелений перець і сіль.
    Підготовлені інгредієнти змішайте, додати маслини і заправити соусом.