Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти: коктейль з морепродуктів - 400г; масло вершкове - близько 30г; цибулю червоний солодкий - 1/3 цибулини перець солодкий - 1 шт.; помідори - 2 шт.; зелень, лимонний сік, оливкова олія, сіль, мелений чорний перець - за смаком
    Овочі помити. Перець та помідори розрізати на половинки, видалити насіння і м'якоть (з помідорів). Цибулю дрібно нарізати, ошпарити окропом і дати воді стекти. Перець та помідори нарізати тонкими смужками.
    У сковороді розтопити шматочок вершкового масла, додати морський коктейль і, помішуючи, тримати морепродукти до готовності (вся рідина повинна випаруватися). Зняти сковороду з плити і залишити морепродукти остигати.
    В салатник скласти морепродукти, овочі, зелень, приправити сіллю і полити лимонним соком (приблизно 2 ч.л.). Все перемішати, додати 1-2 ст.л. оливкової олії. На тарілку покласти лист салату і на нього гіркою салат з морепродуктів.