Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Чудовий свіжий салат, який не може претендувати на роль основного або надприродного страви, але чудово освіжить асортимент великого застілля. Робиться три секунди, але при цьому додатковий салатник на столі вам, як господині, в плюс.
    Інгредієнти:
    пекінська капуста - 1 маленький або 1/2 великого качана;
    зелене яблуко ("семеренко\ лимонний сік - 1 ст.л.;
    сіль.
    Яблуко очистити від шкірки і серцевини. Трьом на крупній тертці. Тут же в мисці збризкуємо лимонним соком, щоб яблуко не темніло. І для смаку це добре.
    Пекінську капусту нарізати тонкою соломкою. Відправляємо в салатник до яблуку.
    Заправляємо йогуртом або сметаною, солимо, перемішуємо. Трудовитрати закінчилися! Вам сподобається.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга