Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 куряче філе,
    3-4 перепелиних яєць,
    листя салату,
    2-3 скибочки батона,
    2 свіжих томатів,
    1 болгарський перець,
    1/2 ч. л. бальзамічного оцту,
    2 ст. л. оливкової олії,
    перець за смаком,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Яйця відварити до готовності, охолодити і очистити.
    Скибочки батона порізати кубиками. Обсмажити на невеликій кількості олії. Викласти на паперові рушники.
    Куряче філе відбити, посолити і поперчити.
    Обсмажити до готовності в двох сторін. Викласти і охолодити.
    Помідори і перець порізати невеликими скибочками. Скласти в миску.
    Листя салату порвати руками і додати в миску.
    Додати скибочками порізане куряче філе.
    Перемішати, трохи посолити, поперчити і викласти на блюдо.
    Зверху посипати сухарики та викласти четвертинками порізані яйця. Збризнути бальзамічним оцтом і маслом. Подавати до столу.
    Приємного апетиту!