Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    помідори - 800 гр.
    огірки - 200 гр.
    сир грецьку - 100 гр.
    маслини - 20 шт.
    цибуля ріпчаста - 1 головка
    меліса і перцева м'ята
    часник - 1 зубчик
    сік лимонний - 1 ст. ложка
    оцет яблучний - 2 ст. ложки
    сіль - 1 ч. ложка
    білий перець мелений - 4 ч. ложки
    оливкова олія - 8 ст. ложок
    яйце - 1 шт.
    Приготування:
    Помідори нарізати дольками, огірки - кружечками, цибуля - підлозі кільцями, сир - дрібними кубиками. Розрізають навпіл зубчик часнику і місцем зрізу натирають салатник.
    Укладають в салатник підготовлені помідори, огірки, сир, цибуля, маслини і посипають рубаними травами. Змішують лимонний сік, оцет, сіль, оливкове масло і мелений перець.
    Отриманим соусом заправляють салат і дають настоятися 30 хвилин при кімнатній температурі. Перед подачею салат ретельно перемішують і оформляють часточками вареного яйця.