Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Неймовірно легкий в приготуванні і в принципі неймовірно легкий салат! Трохи гіркуватий смак руколи відтіняють помідорки і солонуватий пікантний пармезан... Ніхто не залишиться байдужим! А подаємо, звичайно ж, зі спагеті з кабачком і курячою грудинкою або з будь-якої пастою на ваш смак.
Інгредієнти (на 4 порції):
рукола - 2 пучки;
помідори черрі - 8-10 шт;
лимон - 1/2 шт;
пармезан - 100 гр;
оливкова олія - 2-3 ст.л.;
сіль, перець.
Моєму лимон і помідори.
Рукколу моєму та висушуємо (у спеціальній мисці або на паперовому рушник).
Кладемо у великій салатник. Помідорки ріжемо на четвертинки й викладаємо туди ж. Солимо, перчимо, збризкуємо лимонним соком і оливковою олією. Перемішуємо.
Пармезан трьом на тертці, на стороні, яка для різання овочів, щоб вийшли пластівці, або просто на крупній тертці. Посипаємо салат сиром. Всі! Подаємо!
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Злобіна.