Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Неймовірно легкий в приготуванні і в принципі неймовірно легкий салат! Трохи гіркуватий смак руколи відтіняють помідорки і солонуватий пікантний пармезан... Ніхто не залишиться байдужим! А подаємо, звичайно ж, зі спагеті з кабачком і курячою грудинкою або з будь-якої пастою на ваш смак.
    Інгредієнти (на 4 порції):
    рукола - 2 пучки;
    помідори черрі - 8-10 шт;
    лимон - 1/2 шт;
    пармезан - 100 гр;
    оливкова олія - 2-3 ст.л.;
    сіль, перець.
    Моєму лимон і помідори.
    Рукколу моєму та висушуємо (у спеціальній мисці або на паперовому рушник).
    Кладемо у великій салатник. Помідорки ріжемо на четвертинки й викладаємо туди ж. Солимо, перчимо, збризкуємо лимонним соком і оливковою олією. Перемішуємо.
    Пармезан трьом на тертці, на стороні, яка для різання овочів, щоб вийшли пластівці, або просто на крупній тертці. Посипаємо салат сиром. Всі! Подаємо!
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна.