Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
перець солодкий зелений і червоний - по 1 стручки
бринза - 100 гр.
часник - 2 зубчики
сіль дрібна - 1\\2 ч. ложки
оцет 6%-ий - 1 ч. ложка
оливкова олія - 4 ст. ложки
перець - за смаком
зелень петрушки
Приготування:
Стручки перцю запечіть у духовці, потім охолодити, зніміть шкірку, видаліть плодоніжку, м'якоть наріжте соломкою. Зелень промийте, обсушіть і дрібно порубайте.
Для соусу очищений часник розітріть з додаванням солі й чорного перцю. Поступово влийте оцет і масло.
В салатник укладіть, чергуючи за кольором, солодкий перець, посипте його зеленню, полийте соусом і охолодіть. Перед подачею посипте салат нарізані дрібними кубиками бринзою.
Приємного апетиту!