Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Стручкова квасоля - 2 склянки
Філе куряче (відварене) - 1 шт.
Цибуля порей - трохи
Соєвий соус - 5 ст. ложки
Обов'язкові спеції: цебер 1 шт., кардамон - 4 шт., перець духмяний гострий
Сіль за смаком
Олія соняшникова
Приготування:
Філе куряче відварити, охолодити і дрібно порізати соломкою або просто накришити.
Взагалі, куряче філе не обов'язковий інгредієнт для цього салату.
Стручкову квасолю я беру купівельну, заморожену. Тому її слід розморозити і трохи обсушити.
Для основного приготування квасолі я використовую Вок.Вок добре нагріти, додати соняшникова олія. Вок потрібно постійно на великому вогні тримати.
Коли масло нагріється закинути стручкову квасолю і постійно помішуючи, обсмажувати. Смажити не довго, до підлозі готовності.
Цибулю порізати кружечками і викласти до квасолі в самому кінці. Хвилини 3 посмажити і вимкнути.
В окремий посуд викласти куряче філе і обсмажену стручкову квасолю.
невеликий сковороді розігріти соєвий соус, додати перемелені спеції. Постійно помішуючи варити 2 хвилини. Вилити поверх салата.Все добре перемішати.
Готово. Приємного апетиту!
Фото і рецепт: PurpleRain