Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на 4 порції:
    150 гр молодого шпинату
    1/2 довгого огірка, порізаного
    2 помідори, очищений від насіння і порізаного
    2 х 200 гр банки консервованого тунця, злити і розібрати на шматочки
    410 г білої квасолі, злити і промити
    20 гр свіжої петрушки, дрібно порізати
    Заправлення:
    5 ст. л. оливкової олії
    2 ст л або лимонного соку лайма соку, видавленого
    чорний перець
    Інструкції:
    1. Покласти в салатницю помідори, огірок і шпинат. Додати тунець, квасоля і петрушку. Ретельно перемішати, щоб не зламати шматочки тунця.
    2. Щоб зробити заправку, змішати масло, лимонний сік і перець в щільно закручивающемся посудині, струснути.
    3. Розділити по 4м тарілках і полити заправкою перед тим, як подавати.