Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти на 4 порції:
150 гр молодого шпинату
1/2 довгого огірка, порізаного
2 помідори, очищений від насіння і порізаного
2 х 200 гр банки консервованого тунця, злити і розібрати на шматочки
410 г білої квасолі, злити і промити
20 гр свіжої петрушки, дрібно порізати
Заправлення:
5 ст. л. оливкової олії
2 ст л або лимонного соку лайма соку, видавленого
чорний перець
Інструкції:
1. Покласти в салатницю помідори, огірок і шпинат. Додати тунець, квасоля і петрушку. Ретельно перемішати, щоб не зламати шматочки тунця.
2. Щоб зробити заправку, змішати масло, лимонний сік і перець в щільно закручивающемся посудині, струснути.
3. Розділити по 4м тарілках і полити заправкою перед тим, як подавати.