Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * упаковка листя салату (у мене була суміш латуку, ромена та руколи);
    * помідори черрі - 1 гілочка (14 шт);
    * болгарський перець (краще жовтий) - 1 шт;
    * червона цибуля - 1 шт;
    * каперси - 3 ст.л.;
    * фета - 200 гр;
    * сіль;
    * оливкова олія - 4 ст.л.
    Моєму помідорки і перець, чистимо цибулю.
    Моєму та висушуємо листя салату. Викладаємо їх у велику миску (попередньо рвемо руками на шматки, якщо треба).
    Помідорки ріжемо навпіл і кладемо в салатник до листя.
    Болгарський перець чистимо й ріжемо соломкою.
    Цибулю ріжемо чверть-кільцями.
    У каперсів відрізаємо хвостики (якщо вони у вас, як у мене на фото, з хвостиками; я більше люблю хвостаті каперси).
    Кидаємо всі порізані овочі в миску. Солимо і перемішуємо.
    Кришимо фету пальцями в салатник. Поливаємо оливковою олією і заважаємо.
    Одразу подаємо.
    Якщо необхідно подати пізніше, заправляйте сіллю і маслом перед подачею.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна