Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* упаковка листя салату (у мене була суміш латуку, ромена та руколи);
* помідори черрі - 1 гілочка (14 шт);
* болгарський перець (краще жовтий) - 1 шт;
* червона цибуля - 1 шт;
* каперси - 3 ст.л.;
* фета - 200 гр;
* сіль;
* оливкова олія - 4 ст.л.
Моєму помідорки і перець, чистимо цибулю.
Моєму та висушуємо листя салату. Викладаємо їх у велику миску (попередньо рвемо руками на шматки, якщо треба).
Помідорки ріжемо навпіл і кладемо в салатник до листя.
Болгарський перець чистимо й ріжемо соломкою.
Цибулю ріжемо чверть-кільцями.
У каперсів відрізаємо хвостики (якщо вони у вас, як у мене на фото, з хвостиками; я більше люблю хвостаті каперси).
Кидаємо всі порізані овочі в миску. Солимо і перемішуємо.
Кришимо фету пальцями в салатник. Поливаємо оливковою олією і заважаємо.
Одразу подаємо.
Якщо необхідно подати пізніше, заправляйте сіллю і маслом перед подачею.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга Злобіна