Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Квасоля (консервована червона, 350 м) - 1 бан.
* Авокадо - 2 шт
* Помідор - 300 г
* Цибуля білий (салатний, 50-70 г) - 1 шт
* Перець чилі (червоний, за бажанням) - 1-2 шт
* Сік лаймовий (або лимонний, за смаком) - 0,5-1,5 ст. л.
* оливкова Олія - 2 ст. л.
* Сіль - 0,25 ч. л.
* чорний Перець (мелений) - 0,25 ч. л.
* Суміш перців (свежемолотая, за смаком)
Приготування:
Відкрити банку з квасолею, злити рідину, квасоля промити і зцідити воду.
Викласти квасоля в миску.
Як пише автор: "В оригіналі повинна бути квасоля «чорний очей», але можна брати і інші сорти", так що сміливо беремо саму звичайну червону квасолю.
Цибулю обчистити і нарізати тонкими півкільцями. Додати до квасолі.
Помідори наріжте кубиками і додайте в салат.
М'якоть авокадо нарізати кубиками. Якщо ви готуєте салат заздалегідь, то авокадо краще додати перед подачею.
Якщо використовуєте перець чилі, то очистіть його від насіння і плодоніжки (краще робити це в рукавичках), дрібно наріжте і додайте в салат. Я готувала без чилі.
У мисці змішати інгредієнти для заправки: сік лайма, мелений чорний перець, суміш перців, сіль і оливкове масло.
Перемішуємо й заправляємо салат його. Дайте йому трохи постояти, щоб овочі ввібрали в себе частину соусу, і подавайте.
Викладаємо салат на блюдо й подаємо.
Я впевнена, що цей салат вам дуже сподобається!
Приємного апетиту! Насолоджуйтеся!
За рецепт величезне спасибі madler (foodclub)
Автор: Ляночка