Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Нам знадобиться:
    картопля 1 кг;
    цибуля ріпчаста 1 шт (я замінила цибулею-пореєм);
    гірчиця французька 3 ст.л.;
    рослинна олія 5 ст.л.;
    сіль; перець чорний мелений.
    Приготування:
    Бульби картоплі ретельно промити. Картоплю викласти «в мундирах» в киплячу воду і відварити до готовності.
    Ще теплим картоплю очистити і нарізати. Ріпчасту цибулю обчистити, нарізати тонкими кільцями.
    З'єднати картоплю і кільця цибулі. Заправити салат соусом: гірчицю з'єднати з рослинним маслом, посолити, поперчити за смаком.
    Фото і рецепт: horo6aya