Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * китайська капуста - невеликий качан;
    * морква - 2-3 шт;
    * стебла селери - 2 шт;
    * кріп - пучок;
    * петрушка - пучок;
    * корінь імбиру - шматочок розміром з великий палець;
    * для заправки - сметана і майонез по 200 гр або олію.
    Розбираємо капусту на листя (це необхідно, тому що всередині буває земля), моєму і сухий.
    Складаємо листочки чарочкою по 3-4 й ріжемо соломкою. Відправляємо в салатник.
    Морквину чистимо і трьом на дрібній тертці. Відправляємо до капусти.
    У селери видаляємо грубі волокна (зламавши навпіл ніжка) і ріжемо тонкими пластинками.
    Дрібно ріжемо листочки петрушки. Також чинимо з кропом.
    Імбир очистити від шкірки і натерти на дрібній терці, обертаючи його навколо осі з тим, щоб жорстка волокниста серцевина залишилася, її викидаємо.
    Не забуваємо відправляти нарізані і натерті інгредієнти в салатник.
    Я заправляю цей салат сметаною навпіл з майонезом. Хто категорично проти - будь-ласка - використовуйте масло.
    Перемішуємо і на стіл! Обожнюю, як додаток до смаженої курочці або м'яса.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна