Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
2 порції:
1 пучок черемші
1 огірок
6-8 редисок
1 невеликий солодкий перець
4 ст.л. зернистого сиру
для заправки:
3 ст.л. рослинного масла
1 ст.л. лимонного соку
сіль
чорний перець
Весняний салат з черемші
Промийте черемшу і наріжте гострим ножем - самі листя крупно, а стебла - дрібно-дрібно. Додайте редис, нарізаний осьмушками, огірок - часточками, а перець - кубиками.
Приготуйте заправку, змішавши рослинне масло (оливкове, лляне або кубанське* соняшникова) з лимонним соком, від душі приправте її сіллю і перцем, і додайте до салату.
Як слід перемішавши салат, перекладіть його на тарілки, виклавши зверху зернистий сир. Полийте залишками заправки - і подавайте до столу. При бажанні можна додати зелену цибулю або кріп, але черемша, на мій погляд, цілком впорається і без їх допомоги.
Фото і рецепт: Олексій Онєгін