Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • 2 порції:
    1 пучок черемші
    1 огірок
    6-8 редисок
    1 невеликий солодкий перець
    4 ст.л. зернистого сиру
    для заправки:
    3 ст.л. рослинного масла
    1 ст.л. лимонного соку
    сіль
    чорний перець
    Весняний салат з черемші
    Промийте черемшу і наріжте гострим ножем - самі листя крупно, а стебла - дрібно-дрібно. Додайте редис, нарізаний осьмушками, огірок - часточками, а перець - кубиками.
    Приготуйте заправку, змішавши рослинне масло (оливкове, лляне або кубанське* соняшникова) з лимонним соком, від душі приправте її сіллю і перцем, і додайте до салату.
    Як слід перемішавши салат, перекладіть його на тарілки, виклавши зверху зернистий сир. Полийте залишками заправки - і подавайте до столу. При бажанні можна додати зелену цибулю або кріп, але черемша, на мій погляд, цілком впорається і без їх допомоги.
    Фото і рецепт: Олексій Онєгін