Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
для млинців:
яйця - 3 шт.
борошно - 2-3 ст. л.
зелень петрушки - 1/2 пучка
солодкий перець - 1/2 шт.
тертий сир - 70 г.
рослинна олія для смаження
майонез оливковий - 4 ст. л.
сік і цедра 1 лимона
цедра лимона - 1/2 шт.
сік лимона - 1/2 шт.
скибочки слабо соленою форелі або сьомги
В миску розбити яйця збити віничком. Додати борошно. Зелень дрібно нарізати і покласти в тісто. Перець дрібно нарізати і додати до інших інгредієнтами.
Сир натерти на дрібній терці і покласти в миску, перемішати. Розігріти олію, чайною ложкою викладаємо яєчні млинці.
Обсмажуємо до готовності з двох сторін. В миску покласти майонез, додати цедру лимона. Вичавити сік, перемішати. Млинці викласти на таріль, змастити лимонним майонезом.
Зі скибочок риби згорнути трояндочки і викласти на млинці. Прикрасити закуску листами зелені і подати до столу.
Приємного апетиту.