Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    для млинців:
    яйця - 3 шт.
    борошно - 2-3 ст. л.
    зелень петрушки - 1/2 пучка
    солодкий перець - 1/2 шт.
    тертий сир - 70 г.
    рослинна олія для смаження
    майонез оливковий - 4 ст. л.
    сік і цедра 1 лимона
    цедра лимона - 1/2 шт.
    сік лимона - 1/2 шт.
    скибочки слабо соленою форелі або сьомги
    В миску розбити яйця збити віничком. Додати борошно. Зелень дрібно нарізати і покласти в тісто. Перець дрібно нарізати і додати до інших інгредієнтами.
    Сир натерти на дрібній терці і покласти в миску, перемішати. Розігріти олію, чайною ложкою викладаємо яєчні млинці.
    Обсмажуємо до готовності з двох сторін. В миску покласти майонез, додати цедру лимона. Вичавити сік, перемішати. Млинці викласти на таріль, змастити лимонним майонезом.
    Зі скибочок риби згорнути трояндочки і викласти на млинці. Прикрасити закуску листами зелені і подати до столу.
    Приємного апетиту.