Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    курка - 300 г (обов'язково з кістками)
    вода - 0,8-1 л
    вершковий сир - 100 г плавленого
    печериці - 100 г
    картопля - 100 г
    мускатний горіх - 1/3 ч.л. меленого
    сіль, мелений перець
    Курку залити холодною водою і варити до стану - м'ясо саме відходить від кісток.
    Бульйон процідити. М'ясо зняти з кісток і дрібно-дрібно посікти.
    Покласти в бульйон сир, довести до кипіння і повного його розчинення.
    Гриби і картоплю натерти на середній тертці. Додати в бульйон і варити на тихому вогні 5-7 хв.
    Додати куряче м'ясо, сіль і мускатний горіх. Варити ще 5 хв. (до готовності овочів).
    При подачі в тарілку щедро посипати вашим улюбленим свіжомеленим перцем.
    Примітка:
    Замість курки можна використовувати готовий обсмажений яловичий або свинячий фарш з цибулею.
    Дуже простий і досить швидкий рецепт, особливо, якщо вже зварена курка. А як смачно!
    Зазвичай я використовую одне філе і курячі шматки кісток, що залишаються після оброблення тушки (в основному, це хребтова частина, сама навариста).
    При такому співвідношенні продуктів суп виходить середньої густоти, ви можете регулювати цей момент самі, звичайно.
    найкраще супровід - солоні огірки.
    Перець я вибираю за настроєм - білий, червоний, рожевий...
    Автор: Airin