Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:курка - 1 шт.капуста кольорова - 300 гр.лук ріпчаста - 100 гр.лимон - 1 шт.яйцо - 1 шт.томатная паста - 2 ст. ложкимасло вершкове - 1 ст. ложказеленьсоль
    Курку наріжте порційними шматками (по 2-3 шматочки на порцію) і варити до готовності при слабкому нагріванні. Бульйон процідити. Капусту обшпарте, разом з зеленою цибулею обсмажте на олії, покласти в бульйон, доведіть до кипіння. В кінці приготування додайте сік лимона, влийте збитий яєчний жовток, посоліть, додайте упаренный до половини об'єму томат, проваріть 1-2 хвилини. Подавайте з гілочки зелені і шматки курки.