Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    овочевий бульйон - 1,2 л
    капуста цвітна - 1 качан
    картопля - 1 шт.
    цибуля ріпчаста - 1 шт.
    гриби (білі, лисички) - 300 гр
    вершкове масло - 2 ст. ложки
    оливкова олія - 4 ст. ложки
    молоко - 2 склянки
    вершки густі - 100 гр.
    зелений лук рубаний - 2 ст. ложки
    Гриби наріжте скибочками і обсмажте на оливковій олії. В кінці смаження посоліть, поперчіть. Капусту розберіть на суцвіття і наріжте. Картопля і ріпчасту цибулю наріжте кубиками.
    Підготовлені овочі злегка обсмажте на вершковому маслі, додайте трохи води і тушкуйте 10 хвилин під кришкою. Залийте овочі гарячим бульйоном і доведіть до кипіння.
    Додайте молоко і знову доведіть до кипіння, потім посоліть і варіть суп до готовності. Влийте в суп і збийте вершки його блендером, потім прогрійте, не доводячи до кипіння.
    При подачі в кожну тарілку з супом розкладіть гриби. Посипте суп зеленою цибулею.