Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * вершкове масло 50 г
    * оливкова олія 50 мл
    * часник молодий 2 зубчіка
    * молоді кабачки 2 шт.
    * зелень кропу 50 г
    * вода 1-1,5 л
    * креветки по 5 шт. на порцію
    * соус песто
    * пармезан
    В сотейник покласти вершкове і оливкову олію розігріти. Часник обчистити, нарізати кубиками і покласти в сковороду, злегка обсмажити. З кабачків зняти шкірку, нарізати кубиком і покласти в сковороду, обсмажувати 5 хвилин, періодично помішуючи.
    Зелень нарізати і додати до кабачків. Влити воду і варити кабачки до готовності, 15 хвилин. Перелити суп в блендер і подрібнити пюреобразного стану. Перелити суп назад в каструлю, довести до кипіння.
    Покласти креветки, проварити 2-3 хвилини. Розлити суп по тарілках, додати в кожну по 1 ст. л. песто. Посипати суп тертим сиром і подати до столу.
    Приємного апетиту!