Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    50 г локшини
    200 г курячої грудки
    500 мл курячого бульйону
    100 г печериць
    1 стебло лука-порею
    1 цибулина
    1 солодкий перець
    5 ст. л. рослинного масла
    мелений або маринований імбир
    соєвий соус
    сіль - за смаком
    Приготування:
    Зварити локшину до готовності в підсоленій воде.Шампиньоны очистити, промити і нарізати скибочками.
    Грудку розпластати, загорнути в неї смужку солодкого перцю і лука-порею. Відварити в підсоленій воді до готовності, вийняти, нарізати невеликими скибочками.
    Перець, цибулю та цибуля-порей нарізати соломкою, тушкувати разом з грибами в рослинній олії близько 5 хвилин. Потім влити курячий бульйон, додати локшину, соєвий соус, сіль, імбир за смаком. Покласти шматочки курячого філе, суп готовий.
    Суп виходить гостреньким, якщо додати багато імбиру. Добре зігріває в зимову пору.
    Поліна Соболєва