Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Рецепт простого і швидкого приготування супу. Для тих, хто не може обходитися без м'яса, можна додати шматочки курки або індички. Для любителів гостренького - кілька крапель табаско.
    Розрахунок продуктів на 3-4 порції
    Нам знадобиться:
    Курячий бульйон - 1 л
    Імбир (корінь) - 20 гр.
    Шпинат (свіжий) - 100 гр.
    Яйця - 2 шт.
    Сіль - за смаком
    Перець - за смаком
    Спочатку варимо бульйон з «супового набору» (або курячі стегенця), потім проціджуємо.
    Бульйон знову ставимо на вогонь, додаємо очищений імбир і варимо 10 хвилин на повільному вогні.
    Яйця розбиваємо в чашку, шпинат моєму. Потім імбир дістаємо і викидаємо, додаємо шматочки курки (за бажанням).
    Вводимо яйця, помішуючи, щоб утворилися «тонкі нитки».суп зі шпинатом і яйцем
    Потім додаємо шпинат, сіль і перець за смаком. Варимо ще 1 хвилину і вимикаємо.
    Суп відразу розливаємо по тарілках.
    І все, приємного апетиту!