Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    філе індички - 500 гр;
    морква - 2 шт;
    стебла селери - 2 шт;
    болгарський перець - 2 шт (червоний і жовтий);
    цукіні - 1 шт;
    помідори - 3 шт (у мене 7 черрі);
    цибуля - 1 шт;
    часник - 4 зубчики;
    консервована біла квасоля у власному соку - 1 банку;
    томатне пюре - 200 мл;
    бульйон (курячий або овочевий) - 1,5 л;
    чебрець - 4 гілочки;
    петрушка - пучок;
    сушений базилік - щіпка;
    оливкова олія - 4 ст.л.;
    сіль, перець.
    Підготуємо продукти - помиємо овочі і м'ясо, почистимо цибулю, часник і моркву.
    Індичку нарізаємо середніми кубиками. Цибулю ріжемо чверть-кільцями, часник дрібно.
    В каструлю наливаємо оливкова олія і смажимо цибулю і часник 1-2 хвилини. Потім кидаємо туди ж індичку, тушкуємо, помішуючи.
    У цей час нарізаємо морква дрібним кубиком. Додаємо її в каструлю, коли м'ясо індички побіліє.
    Також ріжемо селеру і болгарський перець. А потім ще кабачок.
    Овочі додаємо в каструлю з нарізування: спочатку моркву та селеру, потім болгарський перець, ну і кабачок.
    Тушкуємо всі разом до м'якості 7-10 хвилин. А поки нарізаємо кубиком помідори. Коли овочі стануть м'якими, додаємо помідори і томатне пюре.
    Заливаємо бульйоном або водою) і доводимо до кипіння на невеликому вогні. Потім додаємо листики шавлії, сушений базилік, квасоля і знову прогріваємо до кипіння. Солимо.
    Далі додаємо порізані листя петрушки і вимикаємо. Смачнючий суп готовий!
    Інгредієнтів багато, готувати просто.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна