Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    400 г курячого м'яса
    2 цибулини
    1 велика морква
    1-2 ст. ложки вершкового масла
    сіль
    зелень
    300 г локшини
    для локшини:
    борошно пшеничне 100 г
    яйце 1 шт.
    вода 20 г
    сіль за смаком
    Приготування домашньої локшини.
    Яйце збити з водою і сіллю, з'єднати з просіяним пшеничною мукою, насипаної гіркою з поглибленням посередині. Замісити круте тісто і витримати його 20-30 хвилин, потім розкачати в пласт товщиною 1-1,5 мм, нарізати широкими смугами, які у свою чергу тоненько нашинкувати і підсушити.
    М'ясо курки нарізати шматочками і зварити з неї бульйон, додати сіль. Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю обчистити і дрібно нарізати. На сковороді з вершковим маслом обсмажити підготовлені моркву і цибулю.
    В кипячий бульйон покласти локшину і варити до готовності. Перед кінцем варіння покласти зелень і засмажку з моркви і лука, цукрового піску.
    Щоб суп був прозорим, локшину перед варінням необхідно просіяти і ошпарити окропом, відкинути на сито і дати стекти воді. Готовий суп подати з шматочком вареної курки, посипавши дрібно нарізаною зеленню.