Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * 1 кг гарбуза
    * 2 великі картоплини
    * 0,25 склянки рису арборіо
    * 50 г тертого сиру емменталь
    * 2 ст. л. нарізаного кропу
    * 50 г вершкового масла
    * 1 л молока
    * 1 ч. л. цукру
    * сіль за смаком
    Час приготування: 40 хв.
    Порцій: 6
    Приготування:
    1. Гарбуз і картоплю очистити і нарізати. Покласти в каструлю з 1,5 л киплячої підсоленої води, варити 20 хв.
    2. Закип'ятити 0,75 склянки води, всипати рис, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, поки рис не вбере воду. Трохи остудити. Змішати рис з сиром і кропом. Посолити.
    3. Сформувати з суміші невеликі галушки і відварювати в киплячій воді, поки не спливуть. Викласти шумівкою на блюдо. Гарбуз з картоплею подрібнити в пюре разом з відваром, довести до кипіння.
    Додати масло, цукор і гаряче молоко. Перемішати, покласти галушки і прогріти, 3-4 хв.
    Поліна Соболєва