Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * 300 г свинячого варене-копченого м'яса
    * 1 цибулина
    * 2 зубчики часнику
    * 200 г білокачанної капусти
    * 200 г шпинату
    * 200 г консервованого зеленого горошку
    * 3 помідори
    * 4 скибочки білого хліба
    * 3 ст. л. рослинного масла
    * сіль, перець
    Час приготування: 50 хв.
    Порцій: 4
    Приготування:
    1. Цибулю та часник обчистити, дрібно нарізати, обсмажити в 1 ст. л. розігрітого рослинного масла, 8 хв. Додати нарізані помідори і зелений горошок, готувати 5 хв.
    2. Окіст нарізати кубиками і обсмажити в маслі, що залишилося, 7 хв. Скибочки хліба помістити в розігріту до 190 С духовку і запікати, 8 хв.
    3. Капусту тоненько нашинкувати і перетерти з сіллю і перцем.Выложить в каструлю с1 л киплячої води, варити 6 хв. Додати обсмажені овочі, окіст і нарізаний смужками шпинат, варити 10 хв. Скибочки хліба розкласти по тарілках і залити гарячим супом.
    Bon Appetit!
    Вдалих кулінарних відкриттів!
    Поліна Соболєва