Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    овочі (морква, капуста, петрушка, цибуля) - 200 гр.
    картопля - 300 гр.
    помідори - 300 гр.
    квасоля стручкова - 200 гр.
    олія або топлене - 40 гр.
    борошно пшеничне - 30 гр. сіль перець
    Підготовлені овочі залийте 1,7 л киплячої води, посоліть, приготуйте відвар. Квасоля промийте, очистіть, зваріть, відвар зцідіть.
    Нарізану кубиками картоплю відваріть у проціджений овочевому відварі. Борошно пасеруйте з маслом до світло золотистого кольору і розведіть, помішуючи, невеликою кількістю злегка охолодженого відвару.
    Заправити суп пасерованим борошном, прокип ’ ятіть, посоліть, поперчіть, додайте протерті варені або сирі помідори і нарізану квасоля, доведіть до кипіння.
    При подачі посипте суп рубаною зеленню.