Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Філе лосося - 500 г
    Цибуля - 1 шт.
    Морква - 1 шт.
    Картопля - 3 шт.
    Перлова крупа - 1/2 склянки
    Суміш корінь (селера, петрушка, пастернак) - 1 ч. л.
    Сіль - 1 ст. л.
    Лавровий лист, перець горошком - за смаком
    Приготування:
    Приготування звичних страв з використанням сучасної техніки - дійсно задоволення, економиться маса часу і зусиль і, до того ж, багато рецепти, втілені в життя за допомогою кавоварки електричні, пароварки або хлібопечі, здобувають нові відтінки смаку.
    На цей раз я вирішила поекспериментувати з рибним супчиком - і не помилилася, оскільки суп вийшов дуже наваристим, з багатим смаком.
    1. Ріжемо рибу на шматки середньої величини.
    2. Натираємо на крупній терці моркву і дрібно ріжемо цибулю, закладаємо овочі в мультиварки і в режимі "випічка" (режим може відрізнятися в залежності від марки кавоварки електричні) обсмажуємо 10 хвилин.
    3. Перлову крупу промити і витримуємо у воді близько півгодини.
    4. Картоплю ріжемо на середні за розміром кубики.
    5. Всі інгредієнти кладемо в мультиварки, додаємо сіль, суміш коріння, заливаємо водою нижче граничного рівня наповнення каструлі і ставимо в режим "гасіння" на 1,5 години.
    6. Через 1 годину 20 хвилин відкриваємо кришку кавоварки електричні й додаємо в суп перець горошком, лавровий лист, закриваємо кришкою і довариваем суп решта 10 хвилин.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Yani