Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Нам знадобиться:
    на 5 літрів води:
    м'ясо - 700г,
    картопля - 3шт,
    буряк - 1шт, цибуля
    ріпчаста - 2шт,
    морква - 2шт,
    томатна паста - 2ст.л.,
    помідори - 3шт,
    болгарський перець - 1шт,
    капуста,
    зелень, сіль.
    Приготування:
    М'ясо ретельно моєму, заливаємо обов'язково холодною водою і варити до готовності (першу воду я зливаю). Нарізаємо картоплю і кладемо в бульйон.
    Буряк нарізати соломкою і злегка обсмажуємо в олії. Додаємо до буряках дрібно порізану цибулю і моркву (можна кубиками, а можна на терці) і обсмажуємо до золотистого кольору.
    Додаємо до засмажки томатну пасту і подрібнені помідори без шкірки (можна також використовувати борщевую заправку). Після загусання томатів додаємо склянку бульйону.
    Тепер додаємо кубики болгарського перцю. Тушкуємо хвилин 10-15, а за цей час тонко шаткуємо капусту.
    Коли картопля буде майже готовий - додаємо засмажку в каструлю з бульйоном. Щойно закипить - додаємо капусту.
    Даємо покипіти хвилин 5 і вимикаємо. Зелень я кладу вже в тарілку.
    Фото і рецепт: horo6aya