Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    брокколі - 200 гр.
    цибуля ріпчаста - 1 головка
    часник - 1 зубчик
    оливкова олія - 2 ст. ложки
    вода - 4 склянки
    цукіні - 1 шт.
    вершки густі - 1\\2 склянки
    базилік рубаний - 2 ч. ложки
    зелень петрушки рубана - 2 ст. ложки
    соус вустерширский - 1 ст. ложка
    насіння соняшника - 3 ст. ложки
    перець чорний мелений,
    сіль за смаком
    Брокколі розберіть на суцвіття. Цибулю і часник дрібно порубайте, обсмажте на олії, з'єднайте з брокколі і смажте всі разом 2-3 хвилини.
    Потім влийте воду, варіть овочі 10 хвилин. Цукіні наріжте тонкими скибочками, додайте в суп і варіть ще 5 хвилин. Вершки з'єднайте з базиліком, петрушкою і влийте в суп. Суп посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік і вустерширский соус.
    При подачі посипте суп насінням соняшнику.