Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Цей суп безумовно хороший з молодими овочами! Неодмінно спробуйте!
    Інгредієнти:
    морква - 1 велика або 2 середніх;
    картопля - 3 шт;
    цибуля - 1 шт;
    капуста - 1/2 невеликого вилка;
    болгарський перець - 1шт;
    селера - 1 стебло;
    сіль, перець;
    сметана.
    Моєму та чистимо всі овочі. Морква ріжемо брусочками.
    Картоплю ріжемо також, як морква. Капусту шаткуємо.
    Ріжемо цибулю. У що закипіла воду кидаємо спочатку моркву і цибулю, коли вони закиплять - капусту.
    Селеру і болгарський перець ріжемо на скибочки (намагайтеся, щоб всі продукти були порізані приблизно однаково, тоді вони проварятся рівномірно і смак буде збалансованим). Кидаємо у закипілий суп.
    Посолимо. Варимо на середньому вогні до готовності овочів. Перед тим, як вимкнути - посипаємо свіжомеленим чорним перцем.
    Подаємо зі сметаною.
    Приємного апетиту!
    NB! - Якщо у вас раптом опинився в морозилці овочевий бульйон (а в мене часто так буває), то суп можна готувати на ньому. Якщо його виявилося недостатньо, розбавляйте водою.
    - Можна в тарілки насипати будь-який порізаної зелені на ваш смак.
    Фото і рецепт: Ольга Злобіна.