Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    сало 30 г
    цибуля-порей невеликий шматочок
    часник 2 зубчіка
    гриби 100 г
    гарбуз 300 г
    кабачки 200 г
    картопля 1-2 шт.
    бекон 5 скибочок
    овочева суміш 200 г
    рослинна олія
    вода 1,5-2 л
    Сало нарізати невеликими шматочками і розтопити в каструлі. Додати нарізану цибулю-порей. Покласти нарізаний часник.
    Гриби нарізати і викласти в каструлю. Гарбуз нарізати кубиком і додати до інших інгредієнтів. Кабачок нарізати кубиком і покласти в каструлю.
    Картоплю нарізати кубиком і покласти в каструлю. Влити воду овочі і варити до м'якості, злегка посоливши і поперчивши за смаком.
    Скибочки бекону викласти на суху сковороду і обсмажити з обох боків до хрусткої скоринки. Овочеву суміш покласти в сковороду і злегка обсмажити.
    Суп перелити в чашу блендера і збити. В тарілку налити суп, покласти овочі і скибочки бекону, подати до столу.
    Приємного апетиту!