Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    картопля - 3 невеликих
    печериці - 3 середніх
    помідори - 1 невелика
    перець - 1/2 червоного середнього
    ріпчаста цибуля - 1/2 середнього
    селера - листочки з чєрєшкового
    кріп - кілька гілочок зелені
    закип'ятити Воду (у чайнику або в каструлі).
    У цей час нарізати невеликими кубиками картоплю, перець. Цибулю дрібно нашаткувати. Шапминьоны нарізати невеликими скибочками; врахуйте, що при варінні вони рази в 2 зменшуються в размере.С помідори зняти шкірку і нарізати невеликими скибочками.
    З листочків чєрєшкового селери вибрати найбільш мініатюрні - їх використовувати для прикраси.
    Решта листя селери, як і зелень кропу, дрібно порізати.
    В горщики покласти картоплю і печериці, розділивши все на 2 горщика. Залити окропом на 2/3 горщика. Прибрати в заздалегідь нагріту духовку і готувати на 190°. Готувати 15-20 хвилин.
    Потім по горщиках розділити цибуля, перець, помідори і селеру. Варити до готовності (визначається за картоплі).
    Потім викласти кріп, перемішати. Вимкнути нагрівання духовки і потримати в ній 20-30 хвилин.
    Вміст горщика перекласти в глибоку тарілку. Прикрасити мініатюрними листочками селери.
    Приємного апетиту!