Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    курячий бульйон - 2 л
    шматочки курки
    копчено-варений окіст - 3 скибочки
    картопля - 3 середніх
    помідори - 1 середня
    морква - 1 невелика
    ріпчаста цибуля - 1
    кріп, петрушка - за смаком
    Шматочки курки розібрати і дрібно порізати. Окіст також дрібно порізати.
    Картоплю нарізати невеликими кубиками.
    Моркву порізати уздовж на 4 частини. І все порізати поперек тоненькими скибочками.
    З помідори зняти шкірку. Порізати невеликими кубиками.Мелко порізати цибулю. Дрібно порізати кріп і петрушку.
    На сковороді розігріти олію (рослинна або оливкове). Викласти туди цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Потім додати моркву і помідор, шматочок вершкового масла (50-70 г). Посолити, поперчити, перемішати. Залишити тушкувати під кришкою 20 хвилин.
    Бульйон, довести до кипіння, посолити. Кинути в бульйон картоплю. Варити 30 хвилин (практично до готовності).
    Потім додати туди м'ясо і суміш з сковорідки. Варити ще 20 мин.Положить в суп кріп і петрушку. Довести до кипіння і вимкнути.
    Накрити кришкою і дати настоятися 25-30 хвилин.
    Helda