Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    На 4 порції:
    1 цибулина, дрібно порізана
    2 ч. л. порошку каррі
    150 г картоплі, очищеного і порізаного
    800 мл гарячого овочевого бульйону
    350 г замороженого горошку
    400 г консервованої зеленої сочевиці, злити
    Інструкції:
    1. Нагріти 1 ст л олії в каструлі і обсмажити цибулю до м'якості. Додати порошок каррі і готувати хвилину на повільному вогні.
    2. Додати картоплю і бульйон, накрити і варити 10 хвилин, потім додати горошок і сочевицю. Довести до кипіння, варити, накривши кришкою, ще 5 хвилин.
    3. Порубати суп в кухонному комбайні або блендері не неоднорідне пюре. Приправити за смаком.