Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    На 4 порції:
    150 г пісної баранини
    50 г рису
    850 мл бульйону з баранини
    1 цибуля-порей, порізаний
    1 зубчік часнику, тонко порізаний
    2 ч л світлого соєвого соусу
    1 ч. л. рисового винного оцту
    1 чашка печериць, порізаних
    сіль
    Інструкції:
    1. Гострим ножем зрізати жир з баранини і м'ясо порізати на тонкі шматочки. Відкласти.
    2. Довести до кипіння велику каструлю з підсоленою водою і додати рис. Довести до кипіння, перемішати і зменшити вогонь. Варити 10-15 хвилин до м'якості.
    3. Злити рис, промити під холодною водою, знову злити і відставити.
    4. Тим часом налити бульйон в каструлю і довести до кипіння.
    5. Додати баранину, цибуля, часник, соєвий соус. і оцет. Зменшити вогонь, накрити кришкою і залишити варитися на 10 хвилин або поки баранина не буде ніжною.
    6. Додати гриби, рис і готувати ще 2-3 хвилини. Гриби повинні бути повністю готові.
    7. Розлити суп по тарілках і подавати відразу ж.