Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • СКЛАД
    1 л води, ~300 г картоплі, 1 середня морква (~150г), 80~100г вермішелі, 1 ч. ложка солі, перцю, 2~3 лаврових листа, зелень
    КУРЯЧІ ГАЛУШКИ
    200г курячого м'яса, 1 маленька цибулина (50г), 1/4 ч ложки солі, сода на кінчику ножа
    СИРНІ ГАЛУШКИ
    60г сиру, 1 яйце, 1 ст. ложка борошна (20~25г), щіпка солі, перець, сода на кінчику ножа, при желаниии - 1~3 краплі соусу "Табаско"
    Картоплю обчистити і порізати маленькими кубиками. Промити в холодній воді від крохмалю.
    Моркву обчистити і порізати колами.
    У каструлі довести до кипіння 1,5 літра води.
    Всі овочі скласти в каструлю.
    Варити 15 хвилин.
    Поки варяться овочі, підготувати дві маси для галушок.
    Куряча маса
    Куряче м'ясо пропустити через м ’ ясорубку.
    Цибулину натерти на дрібній терці в кашку.
    Змішати курячий фарш, лушпиння пасту, сіль, перець і соду.
    Сирна маса
    Сир натерти на середній тертці.
    У мисці разбултыхать яйце з сіллю і перцем.
    Якщо хочеться гострого смаку, то додати соус "Табаско" або куркуму або карі або гострий червоний перець.
    Всипати тертий сир.
    Перемішати. Всипати борошно з содою, ще раз перемішати.
    Овочевий суп посолити і за допомогою двох ложок запустити курячі галушки. Розмір однієї галушки повинен бути приблизно половину чайної ложки.
    Після курячих галушок в бульйон засипати вермішель і покласти лавровий лист.
    Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 4~5 хвилин.
    Потім в суп ввести сирні галушки, також за допомогою двох ложек.Варить 1 хвилину, потім подати суп на стіл.
    При подачі в тарілку з супом можна покласти дрібно нарізану зелень - кріп, петрушку, кінзу.