Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Суп хоч і пісний, але дивно смачний. З дуже насиченим смаком і приємно пощелкивающей на зубах перловкой.Если потрібно, щоб суп був більш поживним, то його потрібно варити на м'ясному або курячому бульйоні.
    СКЛАД
    0,5 склянки перлової крупи (100г), 1 велика цибулина (130~150г),
    1 невелика морква (~100г),
    2~3 баклажани (~350г),
    1,5~2 ч ложки солі,
    2 лаврових листа,
    0,5 год ложки меленої паприки, червоний перець на кінчику ножа,
    2 ст ложки рослинної олії для смаження
    З вечора перловку промити і замочити у великій кількості холодної води.
    На наступний день перловку ще раз промити і поставити варитися у 1,5 літрах води або бульйону при слабкому кипінні на 40 хвилин.
    Поки перловка вариться, підготувати овочі.
    Баклажани очистити від шкірки і нарізати маленькими кубиками.Выложить в один шар на деко.
    Запекти в духовці при t=220|C до м'якості і подвяливания - біля 10~15 хвилин.
    Цибулю дрібно порізати і згасити в сковороді на рослинній олії до м'якості і прозорості. Не допускати смаження.
    Моркву очистити, натерти на крупній або середньої терці і покласти в сковороду до цибулі.
    Продовжити смажити овочі до м'якості моркви.
    Коли перловка стане м'якою, покласти до неї в каструлю всі овощи.Посолить і поперчити.
    Варити при слабкому кипінні 7~10 хвилин.
    Бажано після приготування дати супу настоятися - вогонь вимкнути, каструлю накрити рушником і дати постояти 15~20 хвилин.