Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    3-5 шт. білих грибів,
    30 г перлової крупи,
    2 шт. картоплі,
    150 г білокачанної капусти,
    1 пучок кропу (зелень),
    2 ст. л. рослинного масла,
    1 цибулина,
    3 л води,
    2 лаврових листа,
    сіль за смаком,
    перець за смаком.
    Приготування:
    Цибулину обчистити, гриби вимити.
    Дрібно нашаткувати цибулю, гриби порізати скибочками. Обсмажити цибулю з грибами на рослинній олії 3-5 хвилин.
    Перлову крупу окремо відварити до готовності. Добре промити.
    скласти В каструлю крупу і порізаний кубиками картоплю. Залити водою і варити 5-7 хвилин.
    Додати дрібно нашинковану капусту і кріп. Додати лавровий лист і гриби з цибулею. Потримати на повільному вогні під кришкою 3 хвилини. Видалити лавровий лист. Посолити і поперчити.
    Розлити по тарілках і подавати до столу.
    Приємного апетиту!