Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    500 г м'яса (яловичина, свинина)
    200 г квасолі
    200 г квашеної або свіжої капусти
    800 г картоплі
    150 г моркви
    150 г цибулі
    3-4 ст. л. кетчупу або томатної пасти
    лавровий лист
    сіль
    перець
    Кількість інгредієнтів вказано на четырехлитровую каструлю.
    Квасоля замочити в холодній воді на 3-4 години.
    М'ясо нарізати невеликими шматочками.
    Залити водою, посолити, поставити на вогонь, варити 1 годину.
    Потім додати квасолю, варити майже до готовності (приблизно 30-40 хвилин).
    Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусками.
    Після того, як квасоля буде майже готова, додати картоплю.
    Потім додати капусту, варити 10 хвилин.
    Цибулю дрібно покришити.
    Моркву натерти на середній тертці.
    Обсмажити цибулю на рослинній олії.
    Додати моркву, трохи обсмажити.
    Потім додати томатну пасту, згасити хвилин 5.
    Обсмажені цибулю і моркву додати в бульйон.
    Додати лавровий лист.Если необхідно, посолить.Варить до готовності картоплі.
    Приємного апетиту!
    Рецепт від Скрипкіної Анастасії