Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
3-5 шт. білих грибів,
30 г перлової крупи,
2 шт. картоплі,
150 г білокачанної капусти,
1 пучок кропу (зелень),
2 ст. л. рослинного масла,
1 цибулина,
3 л води,
2 лаврових листа,
сіль за смаком,
перець за смаком.
Приготування:
Цибулину обчистити, гриби вимити.
Дрібно нашаткувати цибулю, гриби порізати скибочками. Обсмажити цибулю з грибами на рослинній олії 3-5 хвилин.
Перлову крупу окремо відварити до готовності. Добре промити.
скласти В каструлю крупу і порізаний кубиками картоплю. Залити водою і варити 5-7 хвилин.
Додати дрібно нашинковану капусту і кріп. Додати лавровий лист і гриби з цибулею. Потримати на повільному вогні під кришкою 3 хвилини. Видалити лавровий лист. Посолити і поперчити.
Розлити по тарілках і подавати до столу.
Приємного апетиту!