Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти на 4 порції:
2 цибулини, дрібно порізані
3 палички селери, дрібно порізані
3 зубчики часнику, дрібно порізані
3 гілочки тімьяна, подрібнені
оливкова олія
вершкове масло
250 мл білого вина
750 г гарбуза, очищеною від шкірки і насіння та порізаної на маленькі шматочки
400 г солодкої картоплі (ямсу), очищеного і порізати на кубики
1.75 л курячого або овочевого бульйону
50 г сиру Чеддер
Інструкції:
1. У великій каструлі обсмажити цибулю, селеру, дві третини часнику і більшу частину чебрецю в 1 ст. л. рослинного і шматочок вершкового масла до м'якості. Додати вино і кип'ятити пару хвилин. Приправити, додати гарбуз, картопля і бульйон. Варити 30 хвилин, поки картопля і гарбуз не будуть м'якими.
2. Картофелемялкой розім'яти трохи картоплі в пюре, щоб загустити бульйон, але залишити велику частину порізаної.
3. Порізати сиром, часником і чебрецем змащений маслом тост і запікати під грилем, поки сир не розплавиться. Тост смачно мочати прямо в суп.