Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на 4 порції:
    2 цибулини, дрібно порізані
    3 палички селери, дрібно порізані
    3 зубчики часнику, дрібно порізані
    3 гілочки тімьяна, подрібнені
    оливкова олія
    вершкове масло
    250 мл білого вина
    750 г гарбуза, очищеною від шкірки і насіння та порізаної на маленькі шматочки
    400 г солодкої картоплі (ямсу), очищеного і порізати на кубики
    1.75 л курячого або овочевого бульйону
    50 г сиру Чеддер
    Інструкції:
    1. У великій каструлі обсмажити цибулю, селеру, дві третини часнику і більшу частину чебрецю в 1 ст. л. рослинного і шматочок вершкового масла до м'якості. Додати вино і кип'ятити пару хвилин. Приправити, додати гарбуз, картопля і бульйон. Варити 30 хвилин, поки картопля і гарбуз не будуть м'якими.
    2. Картофелемялкой розім'яти трохи картоплі в пюре, щоб загустити бульйон, але залишити велику частину порізаної.
    3. Порізати сиром, часником і чебрецем змащений маслом тост і запікати під грилем, поки сир не розплавиться. Тост смачно мочати прямо в суп.