Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* 1 кг гарбуза
* 2 великі картоплини
* 0,25 склянки рису арборіо
* 50 г тертого сиру емменталь
* 2 ст. л. нарізаного кропу
* 50 г вершкового масла
* 1 л молока
* 1 ч. л. цукру
* сіль за смаком
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 6
Приготування:
1. Гарбуз і картоплю очистити і нарізати. Покласти в каструлю з 1,5 л киплячої підсоленої води, варити 20 хв.
2. Закип'ятити 0,75 склянки води, всипати рис, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, поки рис не вбере воду. Трохи остудити. Змішати рис з сиром і кропом. Посолити.
3. Сформувати з суміші невеликі галушки і відварювати в киплячій воді, поки не спливуть. Викласти шумівкою на блюдо. Гарбуз з картоплею подрібнити в пюре разом з відваром, довести до кипіння.
Додати масло, цукор і гаряче молоко. Перемішати, покласти галушки і прогріти, 3-4 хв.
Поліна Соболєва