Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти: філе куряче - 500 гр., гриби - 150 гр., цибуля ріпчаста - 2 шт., кукурудзяні зерна - 2\\3 склянки, вода - 2 склянки, вершки нежирні - 1,5 склянки, вершкове масло - 8 ст. ложок, часник - 2 зубчики, приправа гарам масала - 2 ч. ложки, перець чорний горошок - 1 ч. ложка, сіль - 2 ч. ложки, тертий мускатний горіх - 1\\2 ч. ложки, кінза рубана - 3 ст. ложки, пекучий перець мелений.
    Розтопіть масло на сковороді, покладіть товчений часник, приправу, трохи зменшити нагрівання. Додайте трохи растолченный перець горошком, мускатний горіх, посоліть.
    Куряче філе наріжте дрібними шматочками, з'єднайте з нарізаним кільцями цибулею, нарізаними скибочками грибами, кукурудзою, прогретыми з маслом прянощами. Готуйте 5-7 хвилин, постійно помішуючи, потім зніміть з вогню і злегка охолодіть. 3\\4 суміші перекладіть в кухонний комбайн, влийте воду і збивайте 1 хвилину.
    Отримане пюре доведіть до кипіння і влийте вершки. При подачі посипте суп пекучим перцем і оформіть кінзою.