Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
картопля - 3 невеликих
печериці - 3 середніх
помідори - 1 невелика
перець - 1/2 червоного середнього
ріпчаста цибуля - 1/2 середнього
селера - листочки з чєрєшкового
кріп - кілька гілочок зелені
закип'ятити Воду (у чайнику або в каструлі).
У цей час нарізати невеликими кубиками картоплю, перець. Цибулю дрібно нашаткувати. Шапминьоны нарізати невеликими скибочками; врахуйте, що при варінні вони рази в 2 зменшуються в размере.С помідори зняти шкірку і нарізати невеликими скибочками.
З листочків чєрєшкового селери вибрати найбільш мініатюрні - їх використовувати для прикраси.
Решта листя селери, як і зелень кропу, дрібно порізати.
В горщики покласти картоплю і печериці, розділивши все на 2 горщика. Залити окропом на 2/3 горщика. Прибрати в заздалегідь нагріту духовку і готувати на 190°. Готувати 15-20 хвилин.
Потім по горщиках розділити цибуля, перець, помідори і селеру. Варити до готовності (визначається за картоплі).
Потім викласти кріп, перемішати. Вимкнути нагрівання духовки і потримати в ній 20-30 хвилин.
Вміст горщика перекласти в глибоку тарілку. Прикрасити мініатюрними листочками селери.
Приємного апетиту!