Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Ситна, зігріваючий перше блюдо неодмінно має бути на нашому столі хоча б два рази в тиждень. Всілякі збірні супи прекрасні, але часто забирають надто багато часу. Кукурудзяний суп не такий.
    Інгредієнти:
    кукурудза консервована
    цибулю
    часник
    сушений чилі
    вершкове масло
    оливкова олія
    бекон
    зелений лук
    сіль і мелений чорний перець
    Якщо у вас є блендер, то ви перемогли. Якщо ні, то краще не готуйте цей суп. Кукурудза, на відміну від помідорів, наприклад, складніше перетирається через сито. Весь сенс кукурудзяного супу втрачається, оскільки вам все одно доведеться потіти і кректати.
    Маючи натхнення, бажання, відкрите серце і необхідну техніку, можна обдурити долю. Цей суп складається з скромних інгредієнтів, при цьому елегантний, багатогранний і неймовірно простий.
    Застеліть лист фольгою, покладіть скибочки бекону та готуйте в розігрітій духовці до рум ’ яного хрускоту.
    Часник, цибулю і кукурудза підтримують солодкість один одного, тоді як чилі дасть тепло. Бекон ж піднімає страва на зовсім інший рівень. Новий вимір смаку, нова нотка, яка радує паралельно з медової солодкістю і приємно-грубуватою текстурою супу.
    Розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте оливкова і вершкове масло.
    Обсмажте дрібно посічені лук і часник до прозорості, з додаванням ваших улюблених приправ. У моєму випадку, це чилі.
    Потім додайте вміст банок з консервованою кукурудзою. Добре перемішайте і залийте окропом. Знову доведіть до кипіння та готуйте на повільному вогні 7-10 хвилин.
    Подрібніть кукурудзяний суп блендером, потроху додаючи сіль, перець і холодне вершкове масло.
    Цей суп може бути поданий в тарілці, як потужний старт вечері або обіду, або навіть в гуртку, як спосіб швидко і комфортно підкріпитися.
    Головне, перед подачею дрібно порубайте зелену цибулю і хрусткий бекон, і додайте в суп.
    Фото і рецепт: Петро Голавский