Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Взагалі у нас є традиційний сімейний рецепт приготування грибного супу. Але що-то захотілося поекспериментувати. І ось цей рецепт здався мені найбільш цікавим.
супі поєднується аромат грибів і ніжний смак інших продуктів.
Пекінська капуста, на відміну від білокачанної, вариться дуже швидко і стає дуже м'якою. Вермішель теж дуже м'яка.
Єдиним твердоватым компонентом є куряча грудка, а це дуже приємно - в ніжному супі зустрічати ароматні м'ясні кусочки.Цвет супу залежить від виду грибів - якщо варити білі гриби, то бульйон буде жовтувато-прозорим, якщо підосиновики-підберезники, то темним.
Цей суп всім дуже сподобався. Але у нього є один мінус - варити його потрібно на один раз, тому що з-за довгого выстаивания вермішель розбухає і перетворює суп в кисіль.
СКЛАД
0,5 курячої грудки,
1 цибулина,
1~1,5 год ложки солі,
~150г свіжих грибів,
1 невелика морква (~50г),
~150г пекінської капусти,
2 жменьки дрібної суповій вермішелі (~60г),
2~3 лаврових листа
В каструлю налити ~л води, посолити і покласти цибулину, розрізану на 4 частини і 1 половинку курячої грудки.(Можна відварити і цілу грудки, а потім половину м'яса використовувати для салату.)
Варити при слабкому кипінні 20 хвилин.
Відфільтрувати бульйон через друшляк.
Бульйон знову перелити в каструлю. Покласти в нього порізані гриби і крупно натерту моркву. Варити 10 хвилин.
За цей час куряче м'ясо нарізати на шматочки, а пекінську капусту нарізати тонкими смужками.
М'ясо і капусту покласти в бульйон і варити 5 хвилин.
Насипати супову вермішель, розмішати. Додати лавровий лист. Варити до готовності вермішелі - 3~7 хвилин.