Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Взагалі у нас є традиційний сімейний рецепт приготування грибного супу. Але що-то захотілося поекспериментувати. І ось цей рецепт здався мені найбільш цікавим.
    супі поєднується аромат грибів і ніжний смак інших продуктів.
    Пекінська капуста, на відміну від білокачанної, вариться дуже швидко і стає дуже м'якою. Вермішель теж дуже м'яка.
    Єдиним твердоватым компонентом є куряча грудка, а це дуже приємно - в ніжному супі зустрічати ароматні м'ясні кусочки.Цвет супу залежить від виду грибів - якщо варити білі гриби, то бульйон буде жовтувато-прозорим, якщо підосиновики-підберезники, то темним.
    Цей суп всім дуже сподобався. Але у нього є один мінус - варити його потрібно на один раз, тому що з-за довгого выстаивания вермішель розбухає і перетворює суп в кисіль.
    СКЛАД
    0,5 курячої грудки,
    1 цибулина,
    1~1,5 год ложки солі,
    ~150г свіжих грибів,
    1 невелика морква (~50г),
    ~150г пекінської капусти,
    2 жменьки дрібної суповій вермішелі (~60г),
    2~3 лаврових листа
    В каструлю налити ~л води, посолити і покласти цибулину, розрізану на 4 частини і 1 половинку курячої грудки.(Можна відварити і цілу грудки, а потім половину м'яса використовувати для салату.)
    Варити при слабкому кипінні 20 хвилин.
    Відфільтрувати бульйон через друшляк.
    Бульйон знову перелити в каструлю. Покласти в нього порізані гриби і крупно натерту моркву. Варити 10 хвилин.
    За цей час куряче м'ясо нарізати на шматочки, а пекінську капусту нарізати тонкими смужками.
    М'ясо і капусту покласти в бульйон і варити 5 хвилин.
    Насипати супову вермішель, розмішати. Додати лавровий лист. Варити до готовності вермішелі - 3~7 хвилин.