Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* курячий бульйон 2 л
* печериці 200 г
* цибуля-шалот 2 шт.
* солодкий перець 1 шт.
* томати 1-2 шт.
* сіль, перець за смаком
* рослинна олія
* яйце 1 шт.
* зелений лук
Спосіб приготування:
Зварити легкий курячий бульйон, процідити.
На розігрітій олії обсмажити нарізані печериці.
Цибуля-шалот нарізати кільцями і обсмажувати разом з грибами.
Солодкий перець та помідори нарізати кубиками і викласти в сковороду до інших інгредієнтів, обсмажувати все до готовності.
Заправити суп овочами та грибами, посолити і поперчити за смаком, варити близько 10-15 хвилин.
Розлити суп по тарілках, в кожну покласти по половинці звареного яйця і прикрасити подрібненим зеленою цибулею. Приємного апетиту.