Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * курячий бульйон 2 л
    * печериці 200 г
    * цибуля-шалот 2 шт.
    * солодкий перець 1 шт.
    * томати 1-2 шт.
    * сіль, перець за смаком
    * рослинна олія
    * яйце 1 шт.
    * зелений лук
    Спосіб приготування:
    Зварити легкий курячий бульйон, процідити.
    На розігрітій олії обсмажити нарізані печериці.
    Цибуля-шалот нарізати кільцями і обсмажувати разом з грибами.
    Солодкий перець та помідори нарізати кубиками і викласти в сковороду до інших інгредієнтів, обсмажувати все до готовності.
    Заправити суп овочами та грибами, посолити і поперчити за смаком, варити близько 10-15 хвилин.
    Розлити суп по тарілках, в кожну покласти по половинці звареного яйця і прикрасити подрібненим зеленою цибулею. Приємного апетиту.