Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Рецепт простого і швидкого приготування супу. Для тих, хто не може обходитися без м'яса, можна додати шматочки курки або індички. Для любителів гостренького - кілька крапель табаско.
Розрахунок продуктів на 3-4 порції
Нам знадобиться:
Курячий бульйон - 1 л
Імбир (корінь) - 20 гр.
Шпинат (свіжий) - 100 гр.
Яйця - 2 шт.
Сіль - за смаком
Перець - за смаком
Спочатку варимо бульйон з «супового набору» (або курячі стегенця), потім проціджуємо.
Бульйон знову ставимо на вогонь, додаємо очищений імбир і варимо 10 хвилин на повільному вогні.
Яйця розбиваємо в чашку, шпинат моєму. Потім імбир дістаємо і викидаємо, додаємо шматочки курки (за бажанням).
Вводимо яйця, помішуючи, щоб утворилися «тонкі нитки».суп зі шпинатом і яйцем
Потім додаємо шпинат, сіль і перець за смаком. Варимо ще 1 хвилину і вимикаємо.
Суп відразу розливаємо по тарілках.
І все, приємного апетиту!