Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    м'ясо на кісточці 700 г
    цибулю, моркву для бульйону
    лавровий лист, перець горошком
    сіль за смаком
    яйця 2 шт.
    гірчиця діжонська
    томатні сухарики
    М'ясо промити, покласти в каструлю, залити водою і поставити на плиту, дати закипіти. Зняти піну, додати овочі і спеції, зменшити температуру і варити до готовності.
    Овочі і м'ясо витягнути з бульйону. Яйця відварити, охолодити і дрібно нарізати. В тарілку викласти яйця, додати гірчицю. М ’ ясо нарізати шматочками і викласти на тарілку.
    Залити вміст тарілки бульйоном, посолити і поперчити за смаком. Приготувати томатні сухарики. Перед самою подачею покласти в бульйон сухарики та подати до столу.
    Приємного апетиту.