Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
м'ясо на кісточці 700 г
цибулю, моркву для бульйону
лавровий лист, перець горошком
сіль за смаком
яйця 2 шт.
гірчиця діжонська
томатні сухарики
М'ясо промити, покласти в каструлю, залити водою і поставити на плиту, дати закипіти. Зняти піну, додати овочі і спеції, зменшити температуру і варити до готовності.
Овочі і м'ясо витягнути з бульйону. Яйця відварити, охолодити і дрібно нарізати. В тарілку викласти яйця, додати гірчицю. М ’ ясо нарізати шматочками і викласти на тарілку.
Залити вміст тарілки бульйоном, посолити і поперчити за смаком. Приготувати томатні сухарики. Перед самою подачею покласти в бульйон сухарики та подати до столу.
Приємного апетиту.