Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
сало 30 г
цибуля-порей невеликий шматочок
часник 2 зубчіка
гриби 100 г
гарбуз 300 г
кабачки 200 г
картопля 1-2 шт.
бекон 5 скибочок
овочева суміш 200 г
рослинна олія
вода 1,5-2 л
Сало нарізати невеликими шматочками і розтопити в каструлі. Додати нарізану цибулю-порей. Покласти нарізаний часник.
Гриби нарізати і викласти в каструлю. Гарбуз нарізати кубиком і додати до інших інгредієнтів. Кабачок нарізати кубиком і покласти в каструлю.
Картоплю нарізати кубиком і покласти в каструлю. Влити воду овочі і варити до м'якості, злегка посоливши і поперчивши за смаком.
Скибочки бекону викласти на суху сковороду і обсмажити з обох боків до хрусткої скоринки. Овочеву суміш покласти в сковороду і злегка обсмажити.
Суп перелити в чашу блендера і збити. В тарілку налити суп, покласти овочі і скибочки бекону, подати до столу.
Приємного апетиту!